Deze site is eigendom van Klasse(n)Advies, het bedrijf van Marco Bastmeijer.
Jack Nowee echter is de man die vanuit een enorm enthousiasme de linkjes vult, controleert en bijhoudt.

 

     Jack Nowee

Is inmiddels 30 jaar werkzaam in het onderwijs, als leerkracht, adjunct-directeur en de laatste 9 jaar weer als leerkracht en ICT-coördinator.
Een aantal jaren geleden kwam Jack via de methode ‘Geschiedenis Anders’ van Marco Bastmeijer in aanraking met het fenomeen ‘meervoudige intelligentie’. Jack maakte een grote hoeveelheid ‘Webjes en Weetjes’ rond het principe van meervoudige intelligentie. Deze sites zijn ondergebracht bij Yurls en te vinden op http://webje.yurls.net Ze genieten inmiddels grote waardering in onderwijsland.
Na een ontmoeting met Marco ontstond bij beiden de wens om één grote (link)site rond meervoudige intelligentie te realiseren. Hierdoor zijn leerkrachten snel in staat de acht intelligentievormen die bij meervoudige intelligentie worden genoemd, in te zetten in hun lessen. Dit initiatief resulteerde in ‘Webje-wijzer’, opgezet rond het lesmateriaal van Marco Bastmeijer.

    Marco Bastmeijer

Heeft zelf jarenlang voor de klas gestaan, heeft als IB-er en adjunct-directeur in het middenkader geopereerd en is op diverse scholen gedurende zo’n 11 jaar directeur geweest.
In de dagelijkse praktijk was hij altijd al bezig met het zelf ontwikkelen van lesmateriaal en het experimenteren met organisatiemodellen. Door het toevoegen van Meervoudige Intelligentie heeft dit geleid tot diverse methodieken en het unieke onderwijsmodel VierKeerWijzer®.
Na een aantal jaren bij een nascholingsbedrijf te hebben gewerkt heeft hij een eigen bedrijf gestart. Vanuit dit bedrijf ondersteunt Marco dagelijks scholen bij de invoering van meervoudige intelligentie en VierKeerWijzer®.

Voor meer informatie kunt u zijn sites bezoeken
www.vierkeerwijzer.nl of
www.geschiedenisanders.nl.

U kunt natuurlijk ook gewoon een mail sturen.

Wie zijn wij